Presenteer Jezelf Ingrid Willemse

Vorm

Home 9 Methode PJZ 9 Vorm presentatie

VAARDIGHEDEN

VERHAAL

VORM

Optimaliseer je presentatie!

De presentatie vorm betekent letterlijk in welke vorm jij jouw boodschap giet, zodat deze optimaal resoneert en beklijft bij jouw publiek. Wat voor een presentatie is het? Belangrijk hierbij is het publiek, wat is het doel en boodschap en ….. op welk ‘stage’ of platform. De meest gepaste presentatievorm voor en ván jouw verhaal kan altijd van de standaard wetmatigheden afwijken. Of dit nu een corporate presentatie, bevlogen lezing, storytelling, theatrale performance, jaarverslag met gevoel, of een wervende pitch enzovoorts betreft. Samen bekrachtigen we jouw verhaal met de juiste accenten op karakter, opbouw, lengte en tone of voice, met of zonder inzet van technische of theatrale hulpmiddelen. Zodat de presentatie sprankelt en aan eigenheid wint!

  • Zie Diensten voor jouw presentatie vorm. Lees meer over wat aan bod komt en met welk resultaat. In een offerte zal ik dit op maat specificeren.
  • Of bel mij, zodat ik met jou kan meedenken, hoe jij jouw verhaal op de meest effectieve wijze voor het voetlicht brengt op het door jou gekozen platform.

Contact