Presenteer Jezelf Ingrid Willemse

Presentatie

Home 9 Methode PJZ 9 Vaardigheden

VAARDIGHEDEN

VERHAAL

VORM

Sprekers Vaardigheden

Bij Presenteer Jezelf coaching ligt de nadruk op het ontwikkelen en finetunen van jouw eigen persoonlijke stijl en individuele overdrachtstechnieken on stage, voor de camera en online. Al ben je nog zo gewend voor publieksgroepen of voor de camera te presenteren, er is altijd een reden jouw presentatie vaardigheden te verbeteren. De vraag ‘hoe kom je over’ en ‘hoe wil je overkomen’, wordt hierbij gekanaliseerd naar het optimaliseren van je eigen sprekers instrument op minimaal zeven verschillende dimensies.

7 Sprekers dimensies

COGNITIEF LEREN

Het gebruik maken van kennis, presentatie en voordrachttechnieken, zowel verbaal als non-verbaal. Ook onthul ik hoe ik als acteur makkelijk teksten heb leren onthouden! And it’s no mindbreaker!

MENTAAL LEREN

Creatief denken en hanteren van verantwoordelijkheden. Zodat je zelfs ‘on the spot’ weerbaarder bent als iets gebeurt waar je niet op verdacht was en daardoor je de regie toch kunt behouden over jouw eigen performance!

FYSIEK LEREN

Het lichaam inzetten als overdracht instrument, waarbij we o.a. theater, voordracht- acteer- en yogatechnieken inzetten. Lichaamstaal liegt niet! Je gaat jouw bewuste en onbewuste lichaamstaal beter begrijpen en met zelfrespect meer controle en zelfvertrouwen winnen!

EMOTIONEEL LEREN

Waarnemen en waarderen van gevoelens, je emoties en je ware intenties. Tevens omgaan met de verschillende manifestaties van sprekers stress. Master jouw emoties en spreek vanuit zelfvertrouwen!

SPIRITUEEL LEREN

Gebruiken maken van je intuïtieve verbeeldingskracht: een overstijgende vorm in manifestatie kracht, dus we zetten dit concreet in en niet filosofisch. Inspireren en overtuigen vanuit waarachtigheid!

CHARISMA

Charisma bezit je al! Maar niet iedereen herkent dit als bewuste kracht in zichzelf, of de route ernaar toe. Ik vind samen met jou die route, zodat je jouw charisma bewust leert inzetten als magnetisch en betoverende sprekers kwaliteit!

OVERDRACHTS TECHNIEK

Ik werk met overdrachtstechnieken uit het theater, gecombineerd met een specialisme in corporate communicatie om jouw boodschap op een verrassende manier bij jouw publiek te laten landen, zodat deze resoneert en impact achterlaat!

Contact

Bel mij! Dan bespreken we wat je nodig hebt en hoe ik je daarbij het beste kan helpen.