Presenteer Jezelf Ingrid Willemse

Aan de slag

Home 9 Aan de slag

Op maat

Ik werk altijd op maat. Jouw vragen bepalen de focus waarmee we vervolgens gericht aan de slag gaan. Tot de presentatie compleet is in woord, gebaar én vorm, zodat jij deze vanuit kracht met trots voor het voetlicht brengt. In de offerte geef ik een gespecificeerd resumé wat voor jou aan bod komt en welk resultaat je kunt verwachten. Ter oriëntatie kun je je hier al op beraden bij de presentatievorm die jij beoogt bij Diensten.

Werkwijze

Werkvormen

Ik gebruik afwisselende werkvormen en technieken, die jou uitdagen om je comfort zone te verlaten. Alleen op die manier ontstaat er een vrije ruimte, waarin je conditioneringen loslaat en als reactie groeit. Uiteraard d.m.v. doelgerichte oefeningen en altijd met de terugkoppeling naar jouw real life case, de presentatie om concreet naar het next level te komen!

Lesmaterialen

Als in house de benodigde materialen, zoals studio equipment niet aanwezig zijn, zorg ik daarvoor. Al is jouw presentatie niet op camera bedoeld, als afsluiter van jouw coach traject zal ik de spanning wat opschroeven door een camera op je te richten, om zo je pitfalls tot in de kleinste details bij te schaven. Een camera registreert simpelweg alles en is daarmee als krachtige spiegel van grote waarde bij het evalueren van jouw progressie.

Pakket

Afhankelijk van de duur en intensiteit die ervoor nodig is, om tot het gewenste eindresultaat van jouw presentatie te komen, kun je kiezen uit drie pakketten, te weten 1 Dag Finetunen, 5 Dagdelen jouw basis uitwerken, of het 3 maanden totaalpakket. Deze drie pakketten kun je als een indicatie beschouwen, want jouw unieke project staat op zichzelf.  Zie Diensten.

Extra’s

  • Out of comfort zone oefenpresentatie in een theater, indien mogelijk waar het event zelf plaats zal vinden.
  • Met of zonder oefenpubliek (alleen bij totaalpakket).
  • Studio huren/ filmen en monteren voor inserts.

Contact