Presenteer Jezelf Ingrid Willemse

Human Potential

Home 9 Methode PJZ 9 Passie

PURPOSE

PASSIE

TALENT

Passie

Jouw persoonlijke passie geeft je zonder dat je daar nog verder over na hoeft te denken het gevoel ‘dit is wat ik wil doen!’ Niets staat daar nog tussen. Wat een ander ook daarover zegt, dit voelt zo goed dat jij het niet eens kán ontkennen! Je gaat er gewoon voor, louter om die zegening van dat gelukzalige gevoel te ervaren. Passie gecombineerd met jouw purpose en talent geven je vuur en het plezier om je doelen te bereiken en laten jou je ‘beste versie van je zelf’ zijn’.

De kracht van passie

Passie is nog meer: het is een sprekers tool. Het werkt aanstekelijk als jij jouw boodschap of verhaal met de benodigde passie vertelt. Uit passie spreekt toewijding en daarmee vind je sowieso gemakkelijker gehoor. Samen gaan wij niet alleen in jouw verhaal bewust passie toevoegen. Maar ook in je authentieke manier van spreken.

Slechts vijf procent van communicatie overdracht komt verbaal tot stand. Wat langer bijblijft is het gevoél wat jouw toehoorders tijdens jouw presentatie of performance hebben ervaren. Bij de impact van non-verbale aspecten, zoals jouw manier van spreken, enthousiasme, lichaamshouding, betrokkenheid en overtuiging, valt doorslaggevende winst te behalen!

Hard werken voor iets waar we niets om geven noemen we stress.
Hard werken voor iets waar we van houden noemen we passie!

-Omdenken-

Contact